5 anledningar varför ditt företag bör ha en hemsida

På dagens tekniskt kunniga marknad är det viktigare än någonsin att ha en hemsida och det är inte bara viktigt för stora företag, även små företag förväntas ha en hemsida. Alla företag vinner på att presentera sig själva och att vara tillgängliga på Internet.

Fler och fler föredrar att besöka ett företags hemsida innan de kontaktar dem via telefon eller ett personligt besök.

 1. En webbplats är en butik som aldrig stänger 
  Potentiella kunder, både lokala och globala har tillgång till din webbplats 24/7/365utan extra kostnad. Om du vill lägga upp en butik online kan din verksamhet sälja fler produkter än vad som är vanligt förekommande i den begränsade butiksytan i en fysisk butik. Kostnaderna är låga för att starta en butik på nätet, och det är lätt att underhålla.
 2. Låg kostnad på marknadsföring
  En hemsida är ett viktigt verktyg för marknadsföring. Webbadressen kan finnas på ditt visitkort, reklamartiklar och i de sociala medierna. Det är enklare att göra ändringar på en hemsida än tryckt material, på hemsidan kan du ha utförligare information om ev produkter, tjänster eller företaget.
 3. Förbli konkurrenskraftiga
  Många av dina konkurrenter finns redan på Internet och dina potentiella kunder, blivande samarbetspartners och kanske blivande anställda kan se vad de har att erbjuda. Det är troligare att de kontaktar ett företag som redan har en hemsida. En enkel hemsida med 1-3 sidor kommer inte att kosta dig mycket.
 4. Öka förtroende för din verksamhet
  En webbplats förmedlar budskapet att din verksamhet är seriös. Det är en viktig plattform för att dela din vision och passion för dina produkter eller tjänster med dina kunder.
 5. Håll kontakten med befintliga kunder
  Använd din webbplats för att kontakta kunder via en e-postlista, skicka uppdateringar och informera om händelser eller erbjudanden.
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone